Esenler Şehit Muhammed Aksu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Ramazan Paketi Yardımı

04.03.2024 285

6 Şubat 2023 deprem afeti sonrasında ülkemizin dört bir yanından gelen destekler ile yeniden ayağa kalkmaya çalışan ilçemize bir destek de Esenler Şehit Muhammed Aksu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden geldi. Ramazan ayının yaklaşmasıyla beraber okumuz öğrencilerine dağıtılmak üzere 70 koli gıda paketi gönderildi. Gıda paketleri  Şehit Mikdat Sümer Ortaokulu tarafından öğrencilerimize dağıtımı saglandı. Yardımların toplanmasında emeği geçen İstanbul Esenler Şehit Muhammed AKSU Kız Anadolu Lisesi öğretmen öğrenci ve velilerine, yardımların okulumuza ulaşmasında emeği geçen Esenler Belediyesi'ne teşekkür ederiz.

04-03-2024