EMEKLİ VE TAYİN OLAN ÖĞRETMENLERE PLAKET

Okul Müdürü Sadettin ERKENEKLİ, okulumuzdan tayin olan ve 2021 yılı içerisinde emekliye ayrılan öğretmenler; Kurtuluş ATAŞ ile Muharrem ŞAHİN'İ makamında ağırlayarak  teşekkür plaketi verdi.

12.08.2021 232

Emekliye ayrılan ve tayin olan öğretmenlere hizmetleri için teşekkür eden Müdür Erkenekli;  "Hizmet süreleri içersinde başarılı ve uyumlu bir şekilde özveriyle çalışmış, devlete ve Millete olan sadakatinden hiç bir zaman ödün vermemiş, yüzlerce öğrenci yetiştirmiş ve 2021 yılı içerisinde emeklilik talebinde bulunarak emekliliğe ayrılmış ve tayin gitmiş olan öğretmenlerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, kıymetli öğretmenlerimize bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve huzur dolu günler diliyorum."  dedi.

12-08-202112-08-2021