MATERYAL TASARIM YARIŞMASINDA OKULUMUZ FİNALE KALDI

17.09.2020 172

Ülkemizde eğitim ve öğretim alanında kullanılan materyal ve etkinliklere ek olarak yenilikçi,özgün,işlevsel,materyal ve etkinliklerin üretilmesi,eğitimciler tarafından bilinmesi,paylaşılması ve örnek çalışmaların modellik ederek yaygınlaştırılması amacıyla İstanbul İl Milli eğitim Müdürlüğü tarafından " 2. Ulusal Öğretmenler Arası Yenilikçi Öğretim Materyalleri Tasarım Yarışması" düzenlenmekte.Türkiye'nin 81 ilinden 7841 materyal başvuru olmuştur. Bu başvurular iki aylık sürede alanında uzman 56 öğretmence iki aşamalı olarak ön değerlendirme ve değerlendirme aşamaları olan online değerlendirmeleri tamamlanmıştır. Sonuçta 53 ilimizden 267 materyal ve sahipleri 70 puan ve üstü oy alarak finale kalmıştır. Adıyaman ilimizde de sadece okulumuz Şehit Mikdat Sümer Ortaokulu Mayıs ayında yapılması planlanan finale kalmıştır. "Süzüp Boşaltan Sistem" adlı materyalle finale kalan Fen Bilimleri Öğretmeni Kurtuluş ATAŞ'ı bu başarısından dolayı tebrik ediyoruz.